Pohovani karfiol

DSCN6503

Sastojci:

  1. 1 veća glavica karfiola
  2. 4 jaja
  3. 1 kašičica soli
  4. svinjska mast/maslac/kokosovo ulje

Priprema:

  • Očistiti glavicu karfiola pa staviti da se obari, ali paziti da se ne prekuva, treba da ostane malo čvršći. Ostaviti da se potpuno ohladi.
  • Izmiksati prvo belanca, dodati so, na kraju dodati žumanca i na kratko izmiksati.
  • Cvetove karfiola samo na kratko “provući” kroz smesu od jaja i pržiti na vrelom ulju, maslacu ili svinjskoj masti.

DSCN6498.JPG

Još jedan blog koji sadrži super lchf recepte prilagođene “Zelenoj kuri” je ovaj. Blog je od moje prijateljice, tako da vam mogu garantovati da su recepti provereni i fenomenalni 😉

Advertisements

One thought on “Pohovani karfiol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s