Lchf pomfrit

celer

Sastojci:

  1. 350 g korena celera
  2. 1,5 kašika ulja
  3. začini-biber, slatka mlevena paprika, so…

Priprema:

  • Celer iseći na štapiće kao krompir za pomfrit. Staviti u činju, sipati ulje i začine, dobro promešati (najbolje ručno), da se začini ravnomerno rasporede. Ostaviti da odstoji 15- 20 minuta.

    Peći u plehu obloženom papirom za pečenje, na 180 stepeni, dok lepo ne porumeni (oko 20 minuta).

    lchfpomfrit

    lchf

    *Originalni recept nalazi se ovde.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s