Lchf beze torta

DSCN5365

Za beze koru:

  1. 5 belanaca
  2. 8 kašika eritritola
  3. 1 kašičica sirćeta
  4. stevija

Za fil:

  1. 500 g milerama (30% mlečne masti)
  2. 1 kašičica ness kafe
  3. stevija

Priprema:

  • Belanca izmiksati sa prstohvatom soli u sneg. Dodavati kašiku po kašiku eritritola i mutiti sve vreme, na kraju dodati steviju do željene slatkoće i kašičicu sirćeta. Koru sušiti sat vremena na 130 stepeni.
  • U mileram dodati nes kafu, kašikom promešati, zasladiti stevijom u prahu i ostaviti fil u frižideru da se malo stegne dok se kora suši.
  • Gotovu koru preseći na 3 dela, nafilovati je i ostaviti u frižideru da se dobro ohladi.

DSCN5349

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s